Topp 10 snyggaste kvinnliga tennisspelarna 2023

Tennis är en av de mest populära sporterna i världen. Dessa tio kvinnor har ett tilltalande utseende och en perfekt stil. På grund av den strikta rutin som de upprätthåller för sporten har de begåvats med bra utseende och heta kroppsdelar. Låt oss ta en titt på de 10 hetaste och mest attraktiva kvinnliga tennisspelarna.

10. Angelique Kerber

En häpnadsväckande vacker och begåvad tysk kvinnlig tennisspelare, som för närvarande innehar världsranking nummer 8 i singel. Kerber har tre WTA-singeltitlar, samt 11 ITF-singeltitlar och tre dubbeltitlar.

I US Open 2011 och Wimbledon 2012 nådde hon semifinal (hennes bästa Grand Slam-resultat).

Hon tog sig till kvartsfinal i Franska öppna 2012 och Wimbledon 2014. Kerber är rankad 10:a på vår ranking av de ”hetaste kvinnliga tennisspelarna”.

9. Dominika Cibulkova

Denna tennissensation från Tjeckoslovakien är en framväxande stjärna. Hennes snabba och offensiva spelstil har gett henne ett gott rykte. Dominika Cibulkova har vunnit åtta WTA-singeltitlar och två ITF-titlar i sin karriär.

Hon blev också den fjärde spelaren att vinna WTA-finalen i sin debut 2016, efter Serena Williams, Maria Sharapova och Petra Kvitova. Dominika har kallats en av de sexigaste och mest attraktiva kvinnliga tennisspelarna i världen.

Hennes mest betydande prestationer började när hon tävlade i Franska öppna 2009 och avancerade till semifinalen. Hon har nått kvartsfinal i US Open 2010 och Wimbledon 2011.

8. Eugenie Bouchard

Eugenie Bouchard, ett kanadensiskt bombnedslag, är rankad tvåa på vår ranking av de 10 hetaste kvinnliga tennisspelarna. Den fräsande Bouchard blev den första kanadensiskan att vinna en Grand Slam-titel i singel när hon vann Wimbledons flickmästerskap 2012.

Bouchard är känd för att nå bollen tidigt och rusa på sina motståndare med ett högt grundslagstempo. Hon har avancerat till semifinal i Australian Open och Franska Öppna 2014. Hon är mycket välkänd för sitt glamorösa och heta utseende som kan förvandla vilken man som helst till hennes slav.

7. Cici Bellis

Cici Bellis är en ung och energisk kvinnlig tennisspelare från USA. Hon blev den näst yngsta spelaren på topp 100 WTA 2018.

6. Sorana Cirstea

Den heta rumänska tennisspelaren Sorana Cirstea fick sin högsta karriärrankning på nummer 21 2013. Även om hennes professionella karriär inte är mycket glorifierad är hon tillräckligt vacker och het för att göra sitt utrymme på listan över hetaste kvinnliga tennisspelare.

5. Paula Badosa

WTA rankade Paula Badosa som världens nummer 2 i singel. Hon är en spansk professionell tennisspelare som är erkänd för sin talang och färdigheter som professionell.

4. Camila Giorgi

Camila Giorgi är en italiensk professionell tennisspelare som är rankad som karriärens högsta nummer 26.

3. Sloane Stephens

Sloane Stephens är en amerikansk professionell tennisspelare. Hennes karriärs bästa ranking är nummer 2 av WTA.

2. Aryna Sabalenka

Rankad som nummer 1 i dubbel och världens nummer 2 i singel. Aryna Sabalenka är en het och vacker kvinnlig tennisspelare som har en mycket attraktiv fysik som gör dig galen.

1. Fanny Stollar

En av de vackraste och hetaste kvinnliga tennisspelarna som är aktiva 2023, Fanny Stollar är en ungersk medborgare. Hon har en mycket attraktiv personlighet och vackra ögon som gör dig galen. Fanny publicerar vanligtvis sina heta bilder på sitt Instagram-konto.

Alla ovanstående är tennisspelare som fortfarande är aktiva 2023. Men vi kan inte ignorera följande vackra soules medan vi listar de hetaste kvinnliga tennisspelarna.

Lämna en kommentar