Topp 10 hetaste fotbollsfruarna 2022

Vilka är de hetaste fotbollsfruarna? Vi brukar se dessa underbara fruar och flickvänner när de stöttar sina hjältar på stadion. Ta en titt på de vackraste fotbollskvinnorna i världen här i nedanstående artikel. Där kommer vi att diskutera tio av de hetaste fotbollskvinnorna & flickvännerna.

Nr. 1 Georgina Rodriguez

Ålder28
YrkeModell
FotbollsspelareCristiano Ronaldo
RelationFlickvän
LandArgentina
BarnAlana Martina dos Santos Aveiro

Georgina Rodriguez är en av världens hetaste argentinska modellerna i vår tid. Hon blev känd efter att ha inlett ett förhållande med världens mest populära fotbollsspelare Cristiano Ronaldo.

Rodriguez toppar listan över de hetaste fotbollsfruarna/flickvännerna i världen just nu. Hon är söt, vacker och har en attraktiv fysik. Paret har en dotter tillsammans.

Nr. 2 Shakira

Ålder45
YrkeSångerska
FotbollsspelareGerard Pique
RelationGift sedan 2011
LandColombia
BarnSasha Pique Mebarak, Milan Pique Mebarak

Shakira är en av världens mest populära sångerskor. Hon är en populär colombiansk sångerska som blev känd efter att ha sjungit FIFA 2010:s titellåt. Shakira gifte sig 2011 med en av världens vackraste fotbollsspelare, Gerard Pique.

De har två barn som har setts tillsammans med sina föräldrar på planen många gånger. Shakira är en av de hetaste fotbollsfruarna i världen just nu. Även om hon är 44 år nu är hennes skönhet och charm fortfarande fräsch och attraktiv.

Nr. 3 Annekee Molenaar

Ålder22
YrkeModel, Instagram Model
FotbollsspelareDe Ligt
RelationFlickvän
LandNederländerna
BarnInga

Annekee Molenaar är en populär nederländsk modell som är en av de hetaste Instagram-modellerna i landet. Den vackra modellen är i ett förhållande med den nederländska professionella fotbollsspelaren De Ligt som spelar för den italienska populära fotbollsklubben Juventus FC. Paret sågs ofta tillsammans på tillställningar, fester och på stränder. De har inte avslöjat något om något barn ännu.

Molenaar är en av de vackraste och hetaste fotbollsflickvännen i världen just nu.

Nr. 4 Sara Carbonero

Ålder38
YrkeJournalist
FotbollsspelareIker Casillas
RelationNyligen separerade
LandSpanien
BarnLucas Casillas Carbonero, Martin Casillas Carbonero

Sara Carbonero är en spansk sportjournalist som anses vara en av de vackraste och hetaste journalisterna i landet. Carbanero har haft ett förhållande med en av de mest populära fotbollsmålvakterna, Iker Casillas.

Nyligen gick de skilda vägar efter en lång tids förhållande. De har bekräftat sin separation utan att förklara de viktigaste orsakerna. Paret har två barn Lucas Casillas Carbonero och Martin Casillas Carbonero.

Nr. 5 Oriana Sabatini

Ålder25
YrkeModell
FotbollsspelarePaulo Dybala
RelationFlickvän
LandArgentina
BarnInga

Oriana Sabatini är en argentinsk professionell modell. Hon är en av de vackraste och hetaste argentinska modellerna just nu. En annan anledning till hennes popularitet är hennes relation med en av världens snyggaste fotbollsspelare, Paulo Dybala.

Förutom att vara modell är hon även sångerska och skådespelerska. Sabatini har sedan länge ett förhållande med Juventus anfallare Paulo Dybala. Hon är en av de hetaste fotbollsflickvännerna i världen just nu.

Nr. 6 Edurne Garcia

Ålder36
YrkeSångerska
FotbollsspelareDavid de Gea
RelationGift sedan 2021
LandSpanien
BarnYanay

Edurne Garcia är en populär professionell spansk sångerska som är gift med en av världens bästa målvakter, David de Gea.

De gifte sig 2021 och har en liten pojke som heter Yanay. Edurne Garcia är en av de hetaste fotbollsfruarna i världen. Hennes personlighet är verkligen imponerande och glamorös.

Nr. 7 Bruna Marquezine

Ålder26
YrkeSkådespelare
FotbollspelareNeymar jr
RelationEx flickvän
LandBrasilien
BarnInga

Bruna Marquezine är en av de mest populära fotbollskvinnorna bland fansen. Hon är en brasiliansk professionell skådespelerska och anses vara en av de hetaste brasilianska skådespelerskorna.

Marquezine är mer populär på grund av sin relation med Neymar jr som är en av tidens mest populära och bästa fotbollsspelare. De var tillsammans under en lång tid men i dagsläget är paret är inte längre tillsammans.

Nr. 8 Ludivine Kadri

Ålder33
YrkeModell
FotbollsspelareBacary Sagna
RelationGift sedan 2010
LandFrankrike
BarnElias Sagna

Ludivine Kadri är en fransk professionell modell som är gift med en populär fransk professionell fotbollsspelare, Bacary Sagna. Paret gifte sig 2010 och de har ett barn som heter Elias Sagna.

Bacary Sagna spelar i en av de mest populära fotbollsligorna i världen, den engelska Premier League och det franska landslaget.

Nr. 9 Melissa Satta

Ålder36
YrkeProgramledare TV
FotbollsspelareKevin Prince Boateng
RelationGift sedan 2016
LandItalien
BarnMaddox Prince Boateng

Melissa Satta är en italiensk TV-programledare som också är känd för att vara hustru till den populära fotbollsspelaren Kevin Prince Boateng. Paret gifte sig 2016 och välkomnade sitt första barn som heter Maddox Prince Boateng.

Satta är en av de hetaste fotbollsfruarna på listan över de vackraste och hetaste fotbollsfruarna. Hon bor och arbetar i Italien. Enligt hennes make är Santa en mycket kärleksfull och stödjande kvinna.

Nr. 10 Dillish Mathews

Ålder30
YrkeVärd, skådespelerska och affärskvinna
FotbollsspelareEmmanuel Adebayor
RelationFlickvän
LandNamibia
BarnNone

Dillish Mathews är en vacker, het och underbar kvinna från Namibia. Mathews är en värd, skådespelerska och affärskvinna till yrket. Hon har haft ett förhållande med den Togolesiske proffsfotbollsspelaren Emmanuel Adebayor. Enligt vissa nyheter är de inte längre tillsammans.

Dillish Mathews anses vara en av de mest stilfulla kvinnliga kändisarna i Afrika. Hon fick stor berömmelse efter att ha vunnit Big Brother Africa 2013. Hon är nu välkänd som en framgångsrik affärskvinna.

Lämna en kommentar