De 10 mest kända kvinnliga volleybollspelarna 2023

Volleyboll är en av de sporter som är mest populära bland kvinnor. Speciellt beachvolley är känd bland kvinnliga idrottare runt om i världen. Det är väldigt spännande att se en kvinna i en sport som volleyboll, där deras fysiska träning är ett måste. Här ska vi avslöja en lista över tio av de mest kända kvinnliga volleybollspelarna i världen just nu. Dessa berömda volleybollspelare fick berömmelse på grund av många orsaker som deras professionella prestationer, fysiska tillstånd, otroliga längd och vackra utseende. Ta en titt på dessa populära kvinnliga volleybollspelare.

10. Jordan Larson – USA

Ålder 36 år (2023)
Längd 1,88m
Land USA
Nettoförmögenhet: 3 miljoner dollar
Status: Aktiv
Utmärkelser 5 guldmedaljer i olika tävlingar

Jordan Larson är en amerikansk professionell inomhusvolleybollspelare som allmänt anses vara en av tidens bästa kvinnliga volleybollspelare. Larson har vunnit fem guldmedaljer i olika tävlingar under sin karriär. I de olympiska spelen 2012 vann hon en silvermedalj.

Hon är medlem i USA:s nationella volleybolllandslag för damer och spelar även för den turkiska klubben Eczacıbaşı VitrA. I dag, år 2023, är Jordan Larsons uppskattade nettoförmögenhet 3 miljoner dollar.

9. Kelsey Robinson – USA

Ålder 30 (2023)
Längd 1,88m
Land USA
Nettoförmögenhet 3,5 miljoner dollar
Status Aktiv
Utmärkelser 4 guldmedaljer i olika tävlingar

Kelsey Robinson är en amerikansk professionell volleybollspelare. Hon är även medlem i USA:s landslag i volleyboll för damer. Robinson är en av de hetaste kvinnliga volleybollspelarna. Hon har ett charmigt utseende och en imponerande fysik.

Över 28 år gammal har Robinson vunnit 4 guldmedaljer i olika volleybolltävlingar. Hon är en av de mest populära kvinnliga volleybollspelarna med miljontals fans i sociala medier runt om i världen. Från och med nu år 2023 är Kelsey Robinsons nettoförmögenhet 3,5 miljoner dollar och hon är fortfarande aktiv för att öka denna massiva nettoförmögenhet.

8. Samantha Bricio – Mexiko

Ålder 28 (2023)
Längd 1,88m
Land Mexiko
Nettoförmögenhet 4 miljoner dollar
Status Aktiv
Hedrar yngsta spelaren att spela för Mexiko

Samantha Bricio är en mexikansk professionell kvinnlig volleybollspelare. Hon är den yngsta spelaren någonsin som spelat för Mexiko. Bricio är en ung talangfull och imponerande spelare.

Hon har en lång karriär framför sig för att visa sig vara en av de bästa volleybollspelarna. Vid en ålder av 28 år är hon en av de mest populära och kända kvinnliga volleybollspelarna i världen. I dagsläget år 2023 är Samantha Bricios nettoförmögenhet cirka 4 miljoner dollar.

7. Laura Ludwig – Tyskland

Ålder 37 (2023)
Längd 1,81m
Land Tyskland
Nettoförmögenhet 5 miljoner dollar
Status Aktiv
Hedersbetygelser 6 guldmedaljer, varav 1 OS 2016

Laura Ludwig är en tysk professionell beachvolleybollspelare. Hon är en av de mest kända kvinnliga volleybollspelarna från den tiden. Ludwig har ett vackert utseende och en imponerande fysik som lockar hennes fans till henne.

En av de viktigaste faktorerna för hennes berömmelse på sociala medier är hennes skönhet. Hon har vunnit 6 guldmedaljer i sin karriär nu inklusive en olympisk guldmedalj 2016. Från och med nu år 2023 är Laura Ludwigs nettoförmögenhet cirka 5 miljoner dollar.

6. Saori Kimura – Japan

Ålder 36 (2023)
Längd 1,85m
Land Japan
Nettoförmögenhet 3 miljoner dollar
Status Aktiv
Utmärkelser Guldmedalj i Asiatiska mästerskapet

Saori Kimura är en japansk professionell volleybollspelare. Hon är också en av de mest populära och kända kvinnliga volleybollspelarna i världen just nu. Den 36-åriga spelaren har vunnit en guldmedalj i Asian Championship. Hennes make/maka är Yujiro Hidaka, de gifte sig 2016. I dagsläget år 2023 är Saori Kimuras nettoförmögenhet 3 miljoner dollar.

5. Gabrielle Reece – USA

Ålder 53 (2023)
Längd 1,91m
Land Amerika
Nettoförmögenhet 12 miljoner dollar
Status Aktiv (volleyboll + skådespelerska)
Hedersbetygelser Årets offensiva spelare 1994-95

Gabrielle Reece är en amerikansk professionell volleybollspelare och en populär skådespelerska. Hon är en av de mest populära kvinnliga volleybollspelarna.

Hennes berömmelse beror främst på hennes anknytning till showbiz. Hon var årets offensiva spelare 1994-5. I dag, år 2023, är Gabrielle Reeces nettoförmögenhet cirka 12 miljoner dollar.

4. Francesca Piccinini – Italien

Ålder 44 (2023)
Längd 1,84m
Land Italien
Nettoförmögenhet 6 miljoner dollar
Status Aktiv
Hedrar 5 guldmedaljer i olika tävlingar

Francesca Piccinini är en italiensk professionell volleybollspelare. Hon är en av de bästa och mest populära kvinnliga volleybollspelarna i Italien.

Piccinini har fem guldmedaljer i olika volleybolltävlingar. I dagsläget, år 2023, är Francesca Piccininis nettoförmögenhet 6 miljoner dollar. Hon är en av de mest populära kvinnliga idrottarna i Italien.

3. April Ross – USA

Ålder 40 (2023)
Längd 1,85m
Land Amerika
Nettoförmögenhet 3 miljoner dollar
Status Aktiv
Utmärkelser Silvermedalj i OS 2012

April Ross är en populär amerikansk professionell volleybollspelare. Hon har vunnit en silvermedalj i de olympiska sommarspelen 2012. Den 40-åriga är en av de mest populära och kända kvinnliga beachvolleyspelarna i USA. I dagsläget år 2023 är April Ross’ nettoförmögenhet 3 miljoner dollar.

2. Kerri Walsh Jennings – USA

Ålder 44 (2023)
Längd 1,88m
Land Amerika
Nettoförmögenhet 6 miljoner dollar
Status Aktiv
Utmärkelser Tre gånger olympisk guldmedaljör

Kerri Walsh Jennings är en amerikansk professionell beachvolleybollspelare. Hon är en av de bästa och mest kända kvinnliga volleybollspelarna just nu. Walsh Jennings är tre gånger olympisk guldmedaljör vilket gjort henne mer populär bland sportfans. Hon är en av de bäst betalda och rikaste beachvolleyspelarna med 6 miljoner dollar i nettoförmögenhet.

1. Misty May-Treanor – USA

Ålder 45 (2023)
Längd 1,75m
Land Amerika
Nettoförmögenhet 5,5 miljoner dollar
Status Pensionerad
Hedersbetygelser Tre gånger olympisk guldmedaljör

Misty May-Treanor är en amerikansk professionell volleybollspelare som allmänt anses vara en av de bästa kvinnliga volleybollspelarna just nu.

May-Treanor, tre gånger olympisk guldmedaljör, är nu 45 år gammal och har dragit sig tillbaka från professionell volleyboll, men hon anses fortfarande vara en av de bästa kvinnliga idrottarna i USA. I dagsläget år 2023 är Misty May-Treanors nettoförmögenhet 5,5 miljoner dollar.

Lämna en kommentar