De 10 hetaste kvinnliga olympierna 2022

De hetaste kvinnliga olympierna – Den feminina atletiska kroppstypen är inte överraskande den vackraste av alla typer av fysik. Det är dags att sammanställa en lista över några av de mest attraktiva kvinnliga idrottare som tävlar i OS. Vi har gjort rigorösa studier genom att göra en lista med de 10 hetaste kvinnliga olympierna.

Det är dags att sammanställa en lista över några av de mest attraktiva kvinnliga idrottare som tävlar i OS.

Topp 10 hetaste kvinnliga olympier år 2022

10. Antonija Sandri – Kroatien

Antonija Sandri är en vacker blond kroatisk professionell basketspelare som spelar för CCC Polkowice i Basket Liga Kobiet och det kroatiska landslaget.

Sandri har tävlat för landslaget vid Medelhavsspelen 2009, turneringen EuroBasket Women 2011, OS 2012 och turneringen EuroBasket Women 2013. På listan över de hetaste kvinnliga olympierna är Antonjia rankad som nummer tio.

9. Yuliya Levchenko – Ukraina

Yuliya Levchenko är en höjdhoppare från Ukraina. Hon vann silver i VM 2017 Hon deltog i VM 2015 och OS 2016 men tog sig inte till final.

Yuliya vann även U23-EM 2017. Hennes personliga rekord i tävlingen är 2,02 meter utomhus och 1,99 meter inomhus (Minsk 2019). (Glasgow 2019). Hon är känd för sina atletiska förmågor och sitt charmiga och vackra utseende, vilket gör henne till en av de mest attraktiva kvinnliga olympierna.

8. Skylar Diggins – USA

Skylar Diggins, en av de vackraste kvinnliga olympierna, är en amerikansk professionell basketspelare i Phoenix Mercury i Women’s National Basketball Association.

Diggins valdes som tredje spelare totalt i WNBA-dragningen 2013 av Tulsa Shock, och hennes vackra utseende gör henne till en av de hetaste kvinnliga olympierna.

7. Alex Morgan – USA

Alexandra Morgan är en söt och het kvinnlig olympier som spelar för Orlando Pride i National Women’s Soccer League, den högsta divisionen av professionell damfotboll i USA, och för USA:s damlandslag i fotboll. Hennes underbara utseende gör henne till en av de vackraste kvinnliga olympierna.

Hon är en av de högst betalda kvinnliga idrottarna i världen.

6. Sierra Blair-Coyle – USA

En av de hetaste kvinnliga olympierna, Sierra Blair-Coyle, är från Scottsdale, Arizona, och har tävlat professionellt sedan 14 års ålder.

Sierra är just nu panamerikansk mästare i bouldering. Hon utsågs till en av AskMen’s Top 99 Most Outstanding Women of 2015, och som junioridrottare var hon tvåfaldig nationell mästare och en VM-kandidat (2010-2019).

Sierra fick sin kandidatexamen i marknadsföring från Arizona State University i maj 2016. Sierra är känd för sitt fantastiska utseende och sin förföriska attityd, vilket gör henne till en av de mest attraktiva kvinnliga olympierna.

5. Michelle Jenneke – Australien

Michelle Jenneke, en australiensisk häcklöpare, är även modell. Hon är en av de hetaste olympierna. Vid de olympiska ungdomsolympiska sommarspelen 2010 tog hon en silvermedalj på 100 meter häck.

Jenneke föddes i den australiska staden Kenthurst i delstaten New South Wales. Hennes fantastiska skönhet är kanske det hon är mest känd för. Hon är dock ganska attraktiv. Hon är för närvarande rankad bland de tio sexigaste kvinnliga olympierna.

4. Eugenie Bouchard – Kanada

Den 27 år gamla heta Eugenie Bouchard är en tennisspelare från Kanada. Hon blev den första kanadensiskfödda spelaren att representera Kanada i en Grand Slam singelfinal, då hon blev tvåa efter Petra Kvitová vid Wimbledonmästerskapen 2014.

Förmodligen är hon mer känd för sitt fantastiska utseende. Hon är för närvarande rankad på fjärde plats bland de tio hetaste kvinnliga olympierna

3. Sydney Leroux – USA

Sydney Leroux Dwyer är en av de hetaste kvinnliga olympierna. Hon är en professionell fotbollsspelare som för närvarande har mer än 50 procent av den bästa kvinnliga fotbollstruppen i USA och spelar som ledare i Orlando Prides National Women’s Soccer League.

Sydney har tagit plats i USA:s vinnande lag vid OS i London 2012 och 2015 och är en av de hetaste kvinnliga fotbollsspelarna i världen.

2. Ivona Dadic – Österrike

Ivona Dadic är en österrikisk friidrottare med bosnienkroatiska anor som är en av de sexigaste kvinnliga olympierna. Hon deltog i damernas sjukamp vid de olympiska sommarspelen 2012.

Ivona är känd för sin vackra och lockande fysik, vilket placerar henne på andra plats på listan över de hetaste kvinnliga olympierna.

1. Paige Spiranac – USA

Paige Spiranac är en före detta professionell golfspelare och kändis i sociala medier från USA. Hon spelade collegegolf vid University of Arizona och San Diego State University.

Spiranac är välkänd för sitt Instagramkonto samt sina otroliga golfkunskaper. Hon är en av de mest attraktiva kvinnliga golfspelarna, samt en av de tio vackraste kvinnliga olympierna. genom tiderna.

Den blonda olympiern är känd för sin otroligt vackra figur och fantastiska skönhet, vilket har gett henne första plats på listan över de hetaste kvinnliga olympierna.

Lämna en kommentar