Topp 10 hetaste hockeyspelarna i NHL

Vilka är de hetaste hockeyspelarna i NHL? Vi pratar om de snyggaste personerna på hockeyplanen i vår lista över hetaste hockeyspelare. Dessa idrottsmän erkänns inte bara för sitt vackra utseende och sin charm, utan också för sin otroliga atletiska skicklighet och sitt absoluta geni i spelet. NHL är en av de mest sedda sportligorna i USA.

10. Henrik Lundqvist

Henrik Lundqvist är en svensk professionell målvakt i ishockeyproffset Washington Capitals i National Hockey League. Han spelade för New York Rangers 15 säsonger tidigare.
På grund av sitt snygga utseende och sin charmiga personlighet besitter han den 10:e platsen på listan över hetaste hockeyspelare.

9. Brian Dumoulin

Brian Dumoulin är en av de snyggaste spelarna, en Pittsburgh Penguins National Hockey League professionell ishockeyback från USA.

I den andra rundan av NHL Entry Draft 2009 valdes Dumoulin till Carolina Hurricane. Han hävdar den 9:e platsen på vår lista över hetaste hockeyspelare på grund av sitt snygga utseende.

8. Ian McCoshen

Ian McCoshen, en av de mest attraktiva hockeyspelarna, är en amerikansk professionell ishockeyback som för närvarande spelar för Iowa Wild i American Hockey League och är utlånad från Minnesota Wild i National Hockey League. Han ligger på plats 8 på listan över de hetaste hockeyspelarna.

7. Michal Kempny

Michal Kempny är en tjeckisk professionell ishockeyback i Washington Capitals i National Hockey League.

Han är en av de snyggaste ishockeyspelarna på grund av sin gnistrande och attraktiva personlighet. Kempny var medlem i Washington Capitals när de vann Stanley Cup 2018. På listan över de hetaste hockeyspelarna ligger han på sjunde plats.

6. Roman Josi

Roman Josi är en schweizisk ishockeyproffsback och kapten för Nashville Predators i National Hockey League. Josi var Predators 38:e totala val i NHL Entry Draft 2008 och han anses allmänt vara en av de mest kompletta backarna i NHL:s historia.

På grund av sin heta och tilltalande attityd är han en av de snyggaste hockeyspelarna. Han rankas på sjätte plats på listan över de hetaste hockeyspelarna.

5. Alexander Wennberg

En annan svensk ishockeyspelare på listan är Alexander Wennberg som spelar för Florida Panthers i National Hockey League. Han spelade för Blue Jackets i Columbus. I den första rundan av NHL Entry Draft 2013 valde Blue Jackets honom som 14:e spelare totalt.

Hans flotta och charmiga attityd gör honom till en av de vackraste hockeyspelarna. Han ligger på femte plats på listan över de hetaste hockeyspelarna.

4. Sidney Crosby

Sidney Crosby är en professionell ishockeyspelare från Kanada som för närvarande spelar för Pittsburgh Penguins i National Hockey League. Crosby, även känd som ”Sid the Kid” och ”The Next One”, valdes som första spelare av Penguins i NHL Entry Draft 2005.

Han är en av de snyggaste hockeyspelarna på grund av sin bedårande och tilltalande karaktär. Han rankas på fjärde plats på listan över de sexigaste och hetaste hockeyspelarna.

3. Jonathan Ericsson

Jonathan Ericsson är en unrestricted free agent i den svenska professionella ishockeyligan. Han har senast spelat för National Hockey League i Detroit Red Wings. Ericsson valdes i den nionde rundan, 291:a totalt, i NHL Entry Draft 2002, det sista valet i draften.

Han anses vara en av de snyggaste och mest stilfulla hockeyspelarna på grund av sin bedårande och stiliga personlighet. Han är för närvarande rankad på tredje plats på listan över de hetaste hockeyspelarna.

2. Miles Wood

Miles William Wood är en av de hetaste hockeyspelarna på planeten, Miles William Wood, och är en alternativ kapten för New Jersey Devils i National Hockey League. Wood valdes i den fjärde rundan i NHL Entry Draft 2013 av New Jersey Devils.

Han anses vara en av de mest attraktiva och fantastiska hockeyspelarna på grund av sitt bedårande och charmiga temperament. Han rankas som nummer två på listan över de snyggaste hockeyspelarna.

1. Tom Wilson

Den snyggaste hockeyspelaren Thomas Wilson är en kanadensisk professionell hockeyspelare som spelar för Washington Capitals i National Hockey League.

Han valdes i första rundan, 16:e totalt, av Capitals i NHL Entry Draft 2012. Wilson tillhörde Washington Capitals när de vann Stanley Cup 2018. På grund av sin bedårande och tilltalande karaktär anses han vara den snyggaste och hetaste hockeyspelaren. Han är rankad på första plats på listan över de hetaste hockeyspelarna.

Lämna en kommentar