De 10 mest aggressiva fotbollsspelarna i världen 2023!

Fotboll är den mest sedda sporten i hela världen idag med mer än fyra miljarder fans som älskar spelet. För fotbollsentusiaster är fotboll dock något mer än bara en sport, fansen har starka känslor både till det otroliga spelet och favoritspelarna. Ibland blir spelet därför hett och vi ser aggression och arga reaktioner från spelare på planen.

Det har funnits många episka slagsmål och aggressiva ögonblick i fotbollens historia. Den här artikeln listar tio av de mest aggressiva fotbollsspelarna i världen 2023!

Topp 10 mest aggressiva fotbollsspelarna i världen 2023

10. Grant Hanley

Grant Hanley är en skotsk fotbollsspelare som spelar som försvarare. Han är även känd för att ha en stark fysik och ett hett temperament. Han får plats nummer 10 på listan över de mest aggressiva fotbollsspelarna i världen på grund av sin extremt aggressiva natur.

Hanley har hamnat i bråk med ett antal spelare på grund av vilka han har fått gula och röda kort många gånger. Å andra sidan är han en bra försvarare som har alla förmågor att hantera motståndarlagets spelare.

9. Valon Behrami

Valon Behrami är en schweizisk professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare. Han är också känd för sitt heta temperament och aggression. På grund av att han är stor i munnen på plan har han blivit ett hett val för domarna att bli tilldelad gula kort och ibland ett rött kort.

8. Arturo Vidal

Arturo Vidal är en chilensk fotbollsspelare som spelar som mittfältare. Han har en unik frisyr som har blivit hans identitet bland fotbollsfans runt om i världen. Vidals natur är mycket aggressiv vilket är tillräckligt för att det ska leda till bråk i en match. Han är den åttonde mest aggressiva fotbollsspelaren på vår lista.

7. Nigel de Jong

Nigel de Jong är en holländsk professionell fotbollsspelare som spelar som defensiv mittfältare. Mannen har ett hett sinne och temperament och har spelat många matcher där han varit inblandad i bråk på planen.

6. Eliaquim Mangala

Eliaquim Mangala är en fransk fotbollsspelare som spelar som mittback. Han anses också vara en av de mest aggressiva fotbollsspelarna på grund av sin aggressiva natur och sitt heta temperament. Han är även en lång spelare, vilket gör att han ibland ser mer aggressiv ut för andra spelare.

5. Geoffrey Kondogbia

Geoffrey Kondogbia är en annan mycket aggressiv fotbollsspelare som spelar som defensiv mittfältare. Han har varit ett hett val för en domare att bli tilldelad ett gult kort. Hans aggressiva natur har gjort matcher riktigt dramatiska många gånger. Den defensiva mittfältaren har blivit en mardröm för kantspelarna i de andra lagen.

4. Gianluca Mancini

Gianluca Mancini är en italiensk professionell fotbollsspelare som spelar som försvarare. Du kanske har lagt märke till att många på listan är defensiva spelare. Det beror på att man av många anledningar kan vara i en försvarsposition som kräver aggressiva sprintar och blockerar andra lagspelare.

3. Pepe

Pepe är en portugisisk fotbollsspelare som anses vara en av de mest aggressiva fotbollsspelarna i världen. Han har varit initiativtagare och delaktig i många slagsmål på en fotbollsplan. Pepe är också en av de bästa försvararna, där hans namn är tillräckligt för att stoppa andra. På grund av sin aggressiva natur har han fått ett flertal gula och röda kort under sin karriär.

2. Zlatan Ibrahimović

Den stora svenska spelaren Zlatan Ibrahimovic är en av världens mest kända fotbollsspelare, men även en av de mest aggressiva fotbollsspelarna. Han har genom sin karriär varit en del av ett flertal olika fotbollsfighter på planen.

Zlatan spelar som anfallare och är den enda anfallaren på listan över de mest aggressiva fotbollsspelarna. Hans arga natur och heta temperament har varit en anledning till att han fått många röda och gula kort i sin karriär.

1. Sergio Ramos

Den spanske försvararen Sergio Ramos toppar listan över de mest aggressiva fotbollsspelarna. Han är den argaste killen på listan då han har varit inblandad i många slagsmål och diskussioner på planen.

Å andra sidan är Ramos en av de bästa försvararna i världen. Han har varit en del av Real Madrid CF under en lång tid och laget är känt för att ha varit i en stor sammandrabbning med FC Barcelona. Ramos har fått 27 röda kort i sin karriär, vilket ger honom plats nummer ett för de mest aggressiva fotbollsspelarna i världen.

Lämna en kommentar